Domů » Zajímavosti » Gumou a izolací úspěšně proti zimě

Gumou a izolací úspěšně proti zimě

0

Blíží se nám období, které většina řidičů moc v lásce nemá a tím je zima, je to období, do kterého se určitě vyplatí investovat a to jak pro bezpečnost, tak i pohodlí. Každý řidič ví, kolik nečistot se do auta během nastupování dostane, během letních a suchých podmínek stačí autokoberce jednoduše vyprášit a je po starostech. Ale zimní období ve znamení vlhka, sněhu a bláta celou situaci razantně zhoršuje, jak se s tím snadno a bez starosti vypořádat?

Gumou a izolací úspěšně proti zimě

Gumové koberce s okrajem

Jedním z nejlepších řešení je určitě pořízení gumových autokoberců, ty jsou dobré nejen kvůli tomu, že jsou odolné svým nepropustným a snadno omyvatelným materiálem, ale díky svému 3cm okraji se jim dostává funkce vaničky, která veškeré nečistoty udrží uvnitř, a následně je snadno dostanete i ven z auta. A pokud se bojíte, že zrovna pro váš typ automobilu takové autokoberce neseženete, tak se nemusíte bát, k dostání jsou tvary hned pro 27 značek.

S gumovými vanami čisto i v kufru

Na stejném principu jako gumové autokoberce fungují i gumové vany do kufru, které jsou též snadno omyvatelné a jednoduše odjímatelné pro rychlé očištění například vodou. Materiál van je vyroben z odolného polyetylénu a tak díky svým vlastnostem odolá působení olejů, maziv, benzinu, čistidel a kyselin, tím se stává chemicky prakticky nezničitelným. Na výběr máte varianty celo gumové s perfektními protiskluzovými vlastnostmi a guma potažena kobercem.

Tepelná a zvuková izolace

Izolace si svoje využití najde nejen v zimě, ale i po celý rok. Na výběr máte hned z několika druhů izolací a to podle druhu použití – útlum zvuku, udržení tepla, izolace, pohlcování vibrací. Na prodej je hned několik základních tlouštěk izolace, 10-20mm s alu vrstvou na použití u motoru, na dveře a strop 5-10mm, na podlahu 20-25mm, proti vibracím v autě a rezonancím plechu je doporučena tloušťka 5-10mm. Izolaci lze použít nejen na automobily, ale také na klimatizační jednotky, potrubí, ventilátory nebo například na izolaci stěn pokojů, kanceláří a lodních motorů s izolací o tloušťce 40-50mm.

Osobní převzetí

Veškeré zboží si můžete objednat z eshopu a následně pohodlně vyzvednout na adrese Hodkovická 768/5, Praha 4. Hlavní výhodou je možnost ihned si zboží v případě potřeby sami vyzkoušet ve svém automobilu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články

Dopravní předpisy Litva

Dopravní předpisy a pravidla v Litvě

0
Chystáte se autem do Litvy na dovolenou nebo na jinou dobrodružnou poznávací cestu? Tak v tom případě si důkladně nastudujte dopravní předpisy a pravidla,...