Domů » Zajímavosti » Hledáte sportovní vůz? Pak hledáte Nissan Nismo

Hledáte sportovní vůz? Pak hledáte Nissan Nismo

0

Koupě nového vozu je pro většinu lidí až emocionální záležitostí, hlavně muži by toto tvrzení jistě potvrdili. Na světovém trhu se v rámci automobilovém průmyslu vystřídalo už mnoho výrobců skutečně úchvatných vozů. Jedním z nich je například značka Nissan, jejíž kvality jen tak někde nenajdete.

Hledáte sportovní vůz? Pak hledáte Nissan Nismo

Nissan Nismo brzy opět v Evropě

Značka Nissan se může pochlubit širokým výběrem, co se týče různých typů vozu. Jednou z divizí, která směřuje své úsilí na výrobu vysoce výkonných vozů určených pro závodní okruhy je Nissan Motorsport, alias Nissan Nismo. V této řadě naleznete jak osobní vozy, tak i vozy typu formule. Poslední z vozů Nismo se však na evropském trhu objevil v roce 2016 a značnou dobu se již nevyrábí. Taková prodleva bývá předzvěstí, že přijde něco velkého a v tomto případě tomu není jinak. Někdy se skutečně vyplatí čekat, protože to, co si pro nás Nissan tentokrát připravil, opravdu stojí za to.

Nissan Nismo Ariya

Nismo vstupuje do světa elektrických aut

Na trhu se již brzy objeví plně elektrický vůz Ariya Nismo, jedná se o elektrickou verzi běžného vozu Nissan Ariya. Tento vůz je definicí sportovní elegance, představuje moderní design plný ostrých sportovních detailů a černá barva je obohacena o sytě rudé doplňky. Díky svému aerodynamickému tvaru nabízí rychlost, ale také pohodlí v podobě speciálních sedadel, jež byla navržena pro Formule E.

Nissan Nismo Ariya

Odborníci v oboru

S koupí kvalitního vozu nejen od značky Nissan vám rádi pomohou odborníci společnosti Auto Jeremiášova. Společnost dále nabízí kompletní servis vozům od značky Kia, Mazda, Mitsubishi a samozřejmě Nissan. V rámci servisu je samozřejmostí mytí a vysávání vozu, a dokonce i občerstvení.

Máte už dost zbytečných a drahých oprav vašeho opotřebeného vozu? Možná je čas na změnu. Pakliže jste se již pro výměnu vozu rozhodli, vězte, že Nissan Nismo vás určitě nezklame.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články