Domů » Zajímavosti » Suzuki představila elektrický teréňák

Suzuki představila elektrický teréňák

0

Elektrifikace automobilismu nabírá na intenzitě a již jsme si zvykli, že výrobci každou chvíli představují nové modely a koncepce elektropohonu se stále zajímavějšími parametry. Elektropohon však s dalším vývojem akumulátorů nové generace již není jen doménou malých vozů do města, které se hodí leda na nákupy a osobuje si prostor i v dalších odvětvích automobilové produkce. Dobrým příkladem tohoto trendu je i značka Suzuki se svým konceptem terénního vozu  e-Surivor. Dlužno poznamenat, že se jedná o poněkud menší vůz, ale cesta k sériově vyráběnému elektrickému plnohodnotnému terénnímu vozu tak byla nastoupena. Koncept e-Survivor je také mimořádně designově zajímavý a z futuristických prvků u něj najdeme například prosklené dveře. Na podrobnější informace a parametry vozu si však budeme muset ještě patrně několik měsíců počkat.

Suzuki představila elektrický teréňák
Previous article Autoshow Praha 2017
Next article Continental Cube
Spoluzakladatel magazínu Autotrip.cz. V autech vyhledávám rychlost, bezpečnost a pohodlí. Mezi mé oblíbené značky patří BMW a Audi. Na Autotripu primárně řeším inzerci a chod magazínu po obchodní stránce.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články

Dálniční poplatky Litva

Dálniční poplatky Litva 2024

0
Motocykly a vozidla kategorie M1, tedy vozidla do 3,5 tuny, která mají nejvýše osm míst k přepravě osob mají jízdu po litevských dálnicích zdarma. Výjimku...