Domů » Zajímavosti » Postavte si věrnou repliku legendární TATRY 603 v měřítku 1 : 8!

Postavte si věrnou repliku legendární TATRY 603 v měřítku 1 : 8!

NOVÁ KOLEKCE OD De AGOSTINI!

Postavte si věrnou repliku legendární TATRY 603 v měřítku 1 : 8!

Tatra 603 je bezpochyby kultovní automobil. Tuto krásku charakterizuje jedinečná linie karoserie, řada inovativních technických řešení, spolehlivé materiály a pečlivé provedení. Tato luxusní limuzína z dob existence železné opony byla snem každého řidiče. Dnes může být replika úžasné šestsettrojky vaše! 

Pozor! Objednejte si kolekci na internetu http://bit.ly/autotrip-tatra603 a do objednávky zadejte svůj kód TATRA603PRO

Českoslovenští designéři a inženýři zkombinovali nespoutanou, vytříbenou představivost se střízlivým technickým myšlením. A tak na konci 50. let 20. století vznikla Tatra 603 – naprosto fenomenální automobil východního bloku, na který můžeme být opravdu hrdí.

Díky nejnovější kolekci De Agostini, která dosud nebyla na českém trhu vydána, se můžete vrátit do tehdejší doby a stát se majiteli věrné repliky Tatry 603. Legendární model této krásné limuzíny ve sběratelském měřítku 1 : 8 může zdobit i vaši poličku! 

Kovová karoserie, vysoce kvalitní materiály, otevírací dveře i obě kapoty, funkční světlomety, osvětlení interiéru a palubní desky, luxusní dvoubarevné provedení, pečlivě zpracované detaily interiéru i exteriéru, pohyblivá kola – to je jen několik předností tohoto jedinečného modelu. 

Postavit ho nebude problém, protože v každém dalším vydání kolekce „TATRA 603“ najdete i časopis, který obsahuje podrobný návod k montáži. Kromě toho se dočtete o historii značky Tatra a dozvíte se také kuriozity a zajímavosti z automobilového světa z dob, kdy tato dvoubarevná kráska brázdila československé silnice.

Model šestsettrojky bude mít po složení působivé rozměry:

– délku 63 cm,

– šířku 24 cm,

– výšku 20 cm.

Stojí za to objednat si naši kolekci, protože kromě nižší ceny (počínaje číslem 3 ušetříte 20 Kč na každém čísle) obdržíte jedinečné dárky kolekce (model závodní Tatry 2-603 B5 Marathon v měřítku 1 : 43, notes, přívěsek na klíče, pořadač na časopisy a tři plakáty s automobily Tatra) a v nabídce PREMIUM další, jedinečné doplňky a příslušenství vyrobené pro potřeby kolekce.

Pozor! Objednejte si kolekci na internetu http://bit.ly/autotrip-tatra603 a do objednávky zadejte svůj kód TATRA603PRO

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články

Dopravní předpisy Litva

Dopravní předpisy a pravidla v Litvě

0
Chystáte se autem do Litvy na dovolenou nebo na jinou dobrodružnou poznávací cestu? Tak v tom případě si důkladně nastudujte dopravní předpisy a pravidla,...