Domů » Zajímavosti » Sex v autě: 7 tipů pro nezapomenutelný zážitek

Sex v autě: 7 tipů pro nezapomenutelný zážitek

0

Ač je sex v autě spíš spontánní záležitostí, dá se na něj připravit. Plánujete rande a čekáte, že se ubere tímhle směrem? Poradíme, jak si zajistit ten nejlepší zážitek a vyhnout se trapným situacím. Ať už kvůli kolemjdoucím nebo nedostatku místa. Přidali jsme také tipy na jednoduché polohy, které zvládnete, i když nejste žádní akrobati.

Sex v autě: 7 tipů pro nezapomenutelný zážitek

TIP: Plánujete zažít svůj roadtrip do vaší vysněné země? Podívejte se na náš článek: Jak si užít svůj roadtrip: Kompletní průvodce přípravou pro nezapomenutelný zážitek.

Pryč s bordelem

Existuje jen málo lidí, kterým by se do toho chtělo vlítnout na skládce. Zkuste své auto udržovat průběžně v přijatelném stavu. Vyhazujte odpadky, luxujte, používejte vůně.  Jednak to lépe vypadá, za druhé budete mít víc místa na nohy.

Vychytávky pro lepší sex

Jestli si chcete sex v autě užít, vybavte se několika vychytávkami, které předejdou trapným chvílím a usnadní vám úklid. V ideálním případě zajistí, že po „tom“ ani uklízet nebudete muset. Co se vyplatí mít s sebou?

  • Deku. Ochrání před skvrnami na čalounění. Zabrání oděrkám a spáleninám od textilu. Navíc ji můžete využít na piknik. Jako nouzovka celkem dobře poslouží i ručník pod nohy.
  • Polštářky. Třeba dva. Ne vždy se podaří dostat do takové polohy, jaká by nám plně vyhovovala. A není nic horšího než rozpačité funění a frustrace. Polštářky využijete jako efektivní podpěru (pod záda, kolena, lokty, zadek atd.).
  • Vlhčené ubrousky. Každý si při sexu v autě troufneme na něco trochu jiného. Ale když už jsme v tom, tak proč se držet zpátky? Nedostatek hygieny by vás neměl brzdit.
  • Stínítka do auta. Závěsy, clony, fólie, odnímatelná stínítka. To všechno vám zajistí víc soukromí v případě, že by se v okolí potloukal někdo zvědavý. Jestli se vám ale líbí představa, že vás někdo „načapá“, tak tuhle položku klidně vynechejte.
  • Použijte bezpečnostní pásy. Co takhle si toho druhého trochu připoutat?
milenci v autě

Vyberte správné místo

Pozor na trestný čin výtržnosti. Podle zákona byste si to neměli rozdávat v oblasti škol a poblíž dětí, historických památek nebo na pietních místech. Zachytit by vás teoreticky mohla i kamera. A kdyby si někdo stěžoval, třeba rozhořčení rodiče, strážníci to mohou použít jako důkaz.

Proto je nejlepší pro sex v autě vybrat nějaké odlehlejší místo. Opuštěné parkoviště, les, skrytá ulička…fantazii se meze nekladou. Pozor na cyklostezky a výletníky. Pokud to tedy není součást vaší fantazie.

Pokud na vás pudy přišly během jízdy přes den, tak čím odlehlejší lokace, tím lepší. Sex v autě, které jste zaparkovali na opuštěném místě, třeba v lese, trestný čin není. Ani při něm nehrozí, že pohoršíte postarší paní se psem.

Myslete na bezpečnost

  • Nikdy nesouložte za jízdy. Ani neprovozujte orální sex. Hrátky v autě by se snadno mohly zvrátit ve fatální dopravní nehodu.
  • Předtím, než půjdete na věc, zabrzděte vůz ruční brzdou, vypněte motor a zařaďte jedničku nebo zpátečku.
  • Pro jistotu raději zaparkujte na rovném terénu. Nedoporučujeme stát s vozem ve svahu.

Nalaďte atmosféru

Jestli si nechcete přivodit úraz, černočerné tmě se vyhněte. Raději si na to vrhněte trochu světla pomocí lucerny z mobilu nebo opřené baterky. Světlo bude tak akorát intimní, a navíc nehrozí, že se na něco nabodnete nebo že se pomlátíte.

Abyste měli co nejvíc prostoru a cítili se příjemně, odšoupněte přední sedadla co nejblíž k přístrojové desce. Nebo se přesuňte na ta zadní a přední naopak posuňte dopředu. Uvidíte, že sex v autě se dá bez problémů provozovat i v docela malém autě.

Atmosféru doladíte hudbou v pozadí, ať už z rádia nebo z telefonu. Na svíčky a podobné nesmysly raději zapomeňte.

sex v autě jak na to

A co oblečení?

Pokud máte před sebou rande a přehodnocujete eventualitu sexu v autě, tak na něj nejspíš opravdu dojde. Připravíte se na něj i tak, že se oblečete do pohodlného a spíš volnějšího oblečení, ze kterého se snadno svlečete. A když budete náhodou po akci pospíchat, tak se i snadněji oblečete. Doporučujeme kousky, které úplně nesplývají s interiérem auta. Není nic otravnějšího než hledat ztracené triko nebo trenky.

Nejlepší pozice pro sex v autě

Jestli máte obytný vůz, tak je vám asi jasné, že se dá využít na víc věcí, než jen na spaní v autě. U klasických aut jsme víc limitovaní, tím spíš, jestli se chceme intimitám oddávat uvnitř. Otevřený kufr je přijatelná alternativa, pokud tedy není v okolí nikdo další. Pozor na kapotu, ta by se mohla zničit. 

A jak je to se sexem v autě v interiéru? 

Na zadním sedadle

Odsuňte přední sedadlo a najednou máte vzadu místa, akorát pro dva. Asi nejsnadnější poloha je, když muž leží na zádech a žena si na něj sedne. Není nijak náročná, ale zároveň krásně intimní. Pozor na plátěnou střechu, aby ji žena hlavou neprorazila.

69 na cestách

I pro tuto polohu je nejlepší, když místo na zádech na zadním sedadle zaujme muž. Žena si sedne na jeho obličej a svůj vlastní přesune do jeho rozkroku. Pozor, aby byla celou dobu nohama na sedačkách, jinak hrozí nehoda.

Zezadu vepředu

Co takhle zkusit přední sedadlo? I to nabízí hned několik příjemných a nenáročných poloh. Sedadlo spolujezde sklopte dolů a nechte ženu, ať si na něj klekne. Zaujměte pozici za ní a zbytek už znáte. 😉      

Zezadu na zadním sedadle

Polohu zezadu hravě zvládnete i na zadním sedadle. Dávejte si pozor na hlavu, raději se trochu víc ohněte. Jednu nohu můžete nechat na zemi, takže odřená kolena nebudou tak hrozná.

Dvě lžičky v autě

Jestli jste s partnerkou drobnější a máte dostatek místa na zadních sedadlech, zkuste polohu lžíce. Je klidnější, intimnější a rukama se dostanete v podstatě kamkoliv. Oba si lehněte na bok, žena zády k vám. Pozor, ať partnerka během soulože nespadne ze sedačky.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články

vznětový motor

Vznětový motor – jak funguje, jeho výhody a nejlepší naftové motory

0
Za mne je vznětový motor jedním z nejlepších vynálezů, které člověk mohl učinit. Dnes se „chrochtáků“, jak se se vznětovým motorům říká zkusíme podívat...