Domů » Zajímavosti » Budgetové pneumatiky, které stojí za pozornost

Budgetové pneumatiky, které stojí za pozornost

0

Při výběru pneumatik je u většiny motoristů hlavním kritériem cena. Zároveň je ovšem třeba hledět i na jiné parametry. U letních pneumatik je vzorek, neboli dezén neméně důležitý, než u pneumatik zimních. Na dezénu, a také na správném nahuštění pneumatiky, závisí také spotřeba paliva.

Budgetové pneumatiky, které stojí za pozornost

Na trhu jde dnes obrovský výběr pneumatik téměř všech světových značek a laik má někdy potíže si správně vybrat. Rozhodně se vyplatí nejen sledovat informace na internetu a v motoristických časopisech, ale poradit se i s odborníky v pneuservisech, kteří vám doporučí nejvhodnější pneumatiky pro konkrétní vozidlo.

Matador: Skvělý poměr ceny a kvality

Některé budgetové pneumatiky stojí za pozornost. Patří k nim například výborné pneu značky Matador MP44 Elite 3. Lze si je zakoupit pohodlně online. V nabídce jsou všechny možné rozměry, proto je třeba věnovat pozornost již při výběru a u zvolených pneumatik si pečlivě překontrolovat rozměr na jednotlivých pneumatikách s údaji uvedenými ve velkém technickém průkazu.

Pneumatiky Matador MP44 Elite 3

Slovenská pneumatikářská společnost má dlouholetou tradici a za dob Československa byla monopolním výrobcem pneumatik u nás. Po privatizaci v r. 1991 se vrátila ke svému tradičnímu názvu Matador a produkuje velice kvalitní a konkurenceschopné pneumatiky.

Pneumatika Matador MP44 Elite 3 je ve své cenové kategorii jednou z nejlepších. Dobře sedí na suché i mokré vozovce, není příliš hlučná, šetří palivo a předepsaný dezén vydrží při rozumném stylu jízdy i přes 60 tisíc km.

Vhodné pneu pro váš vůz

Z bezpečnostních a z úsporných důvodů se nedoporučuje dojíždět v létě na zimních gumách. Rozhodně se vyplatí pořídit si kvalitní letní pneumatiky. Doporučit lze například Pneumatiky Fulda EcoControl HP. Jedná se o vyhledávané a oblíbené pneumatiky, o jejichž mimořádných kvalitách svědčí fakt, že výrobce Fulda je oficiálním a jediným dodavatelem obutí pro společnost Mercedes-Benz. Pneu Fulda jsou konstruovány na vysoké rychlosti a při testech obstály i při rychlostech přes 300 km/h.

Neméně kvalitní jsou také pneumatiky Kleber Dynaxer HP3, pocházející z koncernu Michelin. Díky širokým podélným drážkám dezénu odvádějí pohotově vodu. Jejich nová směs prodlužuje životnost, zaručuje skvělé jízdní vlastnosti, nehlučnost a snížení spotřeby paliva.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články

Tři autosedačky vedle sebe

Problém velkých rodin: 3 autosedačky vedle sebe?

0
Plánujete nebo jste v očekávání třetího dítěte? Tato situace vás postaví před mnoho zajímavých výzev ve vašem životě, například jaké auto vybrat, aby se...