Domů » Zajímavosti » Dacia Duster: Robustní SUV pro každý den

Dacia Duster: Robustní SUV pro každý den

0

Dacia Duster – styl, komfort a odolnost v jednom. Se skvělou kombinací ceny a výkonu si Duster získal srdce mnoha řidičů nejen v České republice, ale i po celé Evropě.

Dacia Duster: Robustní SUV pro každý den

Proč si pořídit vůz Dacia Duster?

Pokud hledáte spolehlivé a odolné SUV za dostupnou cenu, bude právě Dacia Duster jasnou volbou. Duster vyniká svou robustností, jednoduchým, ale moderním designem a všestranností, která vyhoví jak městskému provozu, tak i výletům mimo zpevněné cesty. Duster se i díky těmto vlastnostem stal jedním z nejprodávanějších SUV v Evropě.

Inovativní design

 Nový Duster přichází s modernizovaným vzhledem, který si však zachovává všechny klíčové estetické prvky, jež přispěly k úspěchu předchozích generací. Jeho robustní SUV charakter zůstává, ale rovněž přebírá nový designový směr značky Dacia, čímž se posouvá na vyšší úroveň. Nový Duster tak sebevědomě prezentuje svůj inovovaný design.

Více prostoru a lepší jízdní komfort

Nasazení platformy CMF-B v novém Dusteru přináší větší vnitřní prostor pro cestující i zavazadla, a to bez navýšení celkové délky vozu oproti předchozí generaci. Moderní konstrukce této platformy navíc zajišťuje lepší jízdní komfort a snižuje úroveň hluku a vibrací během jízdy.

Nová Dacia Duster: cena

Duster nabízí širokou škálu motorizací, které uspokojí potřeby různých řidičů. Základní modely s benzínovým motorem patří mezi cenově nejdostupnější, přičemž u vozů Dacia Duster 2024 cena začíná zhruba na 400 000 Kč, ale samozřejmě se liší dle motorizace.

Dacia Duster
Zdroj: Autobelda.cz

Dacia Duster 2024 LPG

Pokud hledáte úsporný provoz a nízké náklady na palivo, zaměřte se na novou Dacia Duster 2024 LPG, která vyniká nízkými provozními náklady, ale ani její pořizovací cena není nijak vysoká.

Dacia Duster 4×4 benzín

Nedržíte se jen silnic a dálnic, ale zavítáte občas i do terénu? Vyzkoušejte nekompromisní SUV Dacia Duster 4×4 benzin. S cenou 587 500 Kč v základní výbavě stále benzínový Duster 4×4 patří mezi nejlevnější čtyřkolky na trhu.

Nový pohon Terrain Control 4×4 můžete ovládat pomocí různých jízdních režimů zaměřených na mokro, do sníh, těžký terén i úsporu paliva.

Za tuto cenu dostanete skvělé SUV s výkonem 99 kW, manuální šestistupňovou převodovkou a spotřebou 6 l/100 km.

Dacia Duster hybrid

Pro řidiče, kteří hledají pořádný výkon, ale i úsporu paliva, bude pro vás ideální varianta Dacia Duster hybrid

Hybridní pohon vychází z prověřených technologií skupiny Renault a zahrnuje 1,6 litrový benzínový čtyřválec s výkonem 94 koní, dva elektromotory (jeden s výkonem 49 koní a druhý fungující jako vysokonapěťový startér/generátor) a elektrifikovanou automatickou převodovku.

V praxi se tedy téměř vždy rozjíždíte na elektřinu, ale v parných letních dnech, případně v tuhé zimě rovnou naskočí spalovací motor.

Auto Belda: Spolehlivý prodejce vozů Dacia

Pokud hledáte spolehlivého prodejce vozů Dacia, je tu pro vás Auto Belda. Prodejce působí na českém trhu již více než 20 let a za tu dobu si vybudoval pevné postavení v oblasti prodeje nových i ojetých vozů. 

V Auto Belda se specializují se nejen na prodej nových vozů Dacia a servis, ale poskytují také komplexní služby včetně financování a poradenství. Vozy Dacia z Auto Belda jsou zárukou kvality a spokojenosti. 

Jejich tým profesionálů vám ochotně pomůže s výběrem toho nejlepšího vozu Dacia podle vašich požadavků a finančních možností. Ať už hledáte vůz Dacia Duster v jakékoliv motorizaci, nebo Dacia Sandero, v Auto Belda si zaručeně vyberete.

Dacia Duster je jedním z nejlepších SUV ve své kategorii, který kombinuje skvělou cenu s výbornými technickými parametry. Ať už hledáte spolehlivý rodinný vůz, nebo SUV do terénu, Dacia Duster má co nabídnout. Neváhejte a navštivte Auto Belda v Jablonci nad Jizerou nebo stránky https://www.autobelda.cz/ a vyberte si z široké nabídky vozů Dacia.

Zdroj náhledového obrázku: Autobelda.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články