Domů » Autonovinky » Viděli jsme nový model Škoda Rapid 2019!

Viděli jsme nový model Škoda Rapid 2019!

0

Škoda Rapid 2019 je jeden z nejočekávanějších vozů příštího roku. Není proto potřeba vysvětlovat, proč se mu tolik věnujeme. Tento model má totiž poukázat na to, jak bude vypadat taková škodovka budoucnosti.

Viděli jsme nový model Škoda Rapid 2019!

Jako první přišly náčrty

Všechno začalo náčrty konceptu. Jednalo se o Vision RS, jež nám jako první ukázal indície, jak bude Rapid vypadat. Zjistili jsme, že proběhne kompletní změna vzhledu, výbavy a zaměření. Starý Rapid totiž trpěl jednou potíží. Bylo to pěkné praktické auto se slušnou výbavou za pěknou cenou, které nemohlo nikoho urazit. A tady byl ten problém. Bylo až moc tuctové a vypadalo lacině. Designéři se tedy dali do díla, aby tento vůz navrátili tam, kam po právu patří.

Maskovaný Rapid Nürburgringu

Poté přišly špiónské fotky z Nürburgringu. Proháněl se tam prototyp od hlavy až k patě polepen maskovací fólií. Znemožňovala nám vidět různé tvary a křivky, ale základ nové karoserie jsme díky tomu znali. Zjistili jsme, že se bude jednat o pěti-dveřový vůz, jež se svou velikostí přiblíží Golfu.

Škoda Rapid 2019 zachycena na silnici

Oficiálně se nám představí na autosalonu v Paříži. Náš fanoušek David ale jeden z testovacích kusů potkal na silnici. Naštěstí vůz rychle rozpoznal a podařilo se mu ho vyfotit. Máme tak k dispozici fotky nového Rapidu bez maskování a ve verzi, jež se velice blíží té produkční. Co na něj říkáte?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články