Domů » Zajímavosti » Auto za 100 000 Kč

Auto za 100 000 Kč

0

Automobilka Renault plánuje příští rok vyrobit osobní auto za 100 000 Kč. Tahle informace obletěla v posledních dnech automobilový svět. Skvělá zpráva, říkáte si?
Jenže my tady v Evropě si můžeme nechat zajít na cokoliv takového chuť a se sto tisíci v kapse můžeme vyrazit zase jenom do bazaru. Nové, super levné auto na našem trhu zřejmě k mání vůbec nebude, a jestli náhodou ano, tak rozhodně ne za tuto diskontní cenu.

Auto za 100 000 Kč

Kvůli směrnicím EU, které jsme se někdy dobrovolně a někdy se skřípěním zubů zavázali dodržovat, musí nové auto splňovat nejen emisní normy, ale i různé bezpečnostní požadavky, což cenu auta pochopitelně radikálně zvyšuje. Vzpomínáte na původní Škodu Fabia junior, která v rámci finančních úspor neměla lakované nárazníky? Airbag chránil jen řidiče a uzavíratelná přihrádka před spolujezdcem byla záležitost do sci-fi? Asi takto nějak bude postupovat Renault se svým osekaným modelem za 100 000 Kč, který s největší pravděpodobností nabídne zákazníkům v Asii či Jižní Americe.

Foto zdroj:

Previous article Nové Ferrari FXXK
Next article Porsche 911 Carrera GTS
Nadšenec do všeho, co jen trochu smrdí benzínem. Zároveň také spoluzakladatel magazínu Autotrip.cz. Nejvíce ho baví auta, "se kterými si člověk může více hrát a cítí odezvu při každém manévru". Nejčastěji pro vás Marek připravuje různé návody, postupy a informační články.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Nejnovější články